hotel

predeal cazare cu piscina

Afișăm uneori și scoruri din evaluări externe, de pe alte Web-site-uri de turism cunoscute. Vă atragem atenția atunci când facem acest lucru.

Montebello se află în Predeal, la 18 km de Dino Parc, și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită. Particular foarte amabil peisaj frumos liniște și foarte curat

You're employing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to an easier Edition to supply you with the very best experience.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să encounterți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Will not overlook out on the numerous recreational chances, together with an indoor pool, a sauna, and a fitness Middle. Added amenities at this hotel consist of complimentary wireless Access to the internet and tour/ticket aid.

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru nine nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat într-o cameră dublă Economy, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de treatment aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

„The team was amazingly good and helpfull. The location is great with a great watch about the mountains. The place and every little thing was Alright.”

Ne asigurăm că puteți rezerva immediate și ușor o cazare în Predeal. Iată ce oferim: • Anulare gratuită la majoritatea sejururilor

Alfa Hotels angajeaza pentru punctul de lucru Predeal, lucrator bucatarie. Pentru acest article, cautam persoane serioase, atente la detalii Lively si indemanatice. Experienta nu este necesara, dar ne dorim ca noul coleg sa puna accent pe o buna relationare cu ceilalti colegi din bucatarie.

Dați clic aici pentru a vedea mai multe proprietăți în apropierea punctelor de interes din Predeal

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

Chiar dacă aceste cascade nu sunt la fel de spectaculoase ca şi cele ale Canionului 7 Scări, peisajul este unul care îşi taie respiraţia. Zona a descopera fost denumită şi Ursărie, deoarece în zonă pot fi văzuţi mulţi urşi.

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

This Internet site is utilizing a safety support to guard itself from on-line attacks. The motion you merely done activated the security Answer. There are numerous actions which could result in this block together with publishing a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “hotel

Leave a Reply

Gravatar